JADUAL KURSUS LATIHAN PENGENDALI MAKANAN /FOOD
HANDLER COURSE OCT 2013
FORMELY KNOWN AS FOOD HANDLING COURSE/
KURSUS ASAS KEBERSIHAN DAN KESELAMATAN MAKANAN
OCTOBER 2013
Tarikh di Cawangan Bandar Baru Bangi:
DAFTAR SEGERA !! HUBUNGI KAMI DI TALIAN 016-2154883
DAFTAR SEGERA !! HUBUNGI KAMI DI TALIAN 016-2154883
Tarikh
& Hari
|
Tempat
Latihan
|
Status
|
2 Oct (Rabu)
Masa : 1000 -1330
3 Oct (Khamis)
Masa : 1000 -1330 |
Pusat
Latihan Food Studio, No. 21a, Tkt 1,Jln 4/11 A, Seksyen 4 Tambahan, Bandar
Baru Bangi, Selangor
|
Terbuka
(Tempat
Terhad :
20
Orang)
|
5 Oct (Sabtu)
Masa : 1000 -1330
|
Pusat
Latihan Food Studio, No. 21a, Tkt 1,Jln 4/11 A, Seksyen 4 Tambahan, Bandar
Baru Bangi, Selangor
|
Terbuka
(Tempat
Terhad :
20
Orang)
|
12 Oct (Sabtu)
Masa : 1000 -1330
|
Pusat
Latihan Food Studio, No. 21a, Tkt 1,Jln 4/11 A, Seksyen 4 Tambahan, Bandar
Baru Bangi, Selangor
|
Terbuka
(Tempat
Terhad :
20
Orang)
|
19 Oct (Sabtu)
Masa : 1000 -1330
|
Pusat
Latihan Food Studio, No. 21a, Tkt 1,Jln 4/11 A, Seksyen 4 Tambahan, Bandar
Baru Bangi, Selangor
|
Terbuka
(Tempat
Terhad :
20
Orang)
|
24 Oct (Khamis)
Masa : 1000 -1330
|
Pusat
Latihan Food Studio, No. 21a, Tkt 1,Jln 4/11 A, Seksyen 4 Tambahan, Bandar
Baru Bangi, Selangor
|
Terbuka
(Tempat
Terhad = 20 Orang)
|
27 Oct (Ahad)
Masa : 1000 -1330
|
Pusat
Latihan Food Studio
No.
21a, Tkt 1,Jln 4/11 A, Seksyen 4 Tambahan, Bandar Baru Bangi, Selangor
|
Terbuka
(Tempat
Terhad = 20 Orang)
|
31 Oct (Khamis0
Masa : 1000 -1330
|
Pusat
Latihan Food Studio
No.
21a, Tkt 1,Jln 4/11 A, Seksyen 4 Tambahan, Bandar Baru Bangi, Selangor
|
Terbuka
(Tempat
Terhad = 20 Orang)
|
Tarikh di Cawangan Pantai Timur (Kelantan & Terengganu)
DAFTAR SEGERA !! HUBUNGI KAMI DI TALIAN 019-
DAFTAR SEGERA !! HUBUNGI KAMI DI TALIAN 019-
Tarikh
& Hari
|
Tempat
Latihan
|
Status
|
7 , 14, 21, 28 Oct 2013
Masa : 0830-1230
Every Monday /Setiap Isnin |
Dewan Perniagaan Melayu Malaysia (DPMM), Kota Bharu, Kelantan
|
Terbuka
(Tempat
Terhad :
30
Orang)
|
4, 11, 18, 25 Oct 2013
Masa : 1000 -1330
Every Firday/ Setiap Jumaat |
FSC Training ctr, 7A, Tingkat Atas, Kedai Majlis Daerah Besut, Alor Lintah, Jerteh, Terengganu.
|
Terbuka
(Tempat
Terhad :
20
Orang)
|
* Kami menawarkan
in-house-training untuk peserta min 10 (Kawasan Lembah Klang) min 15 (Kuala
Selangor, Nilai dan Rawang) min 30 pax (Luar Selangor) mengikut terma dan syarat Food Studio.
Hubungi 1. Muhammad Shukor @ (016-2154883)
2. Zubaidah Daud @ ((012-9223277 dan 014-5116766)
untuk butiran lanjut.
Hubungi 1. Muhammad Shukor @ (016-2154883)
2. Zubaidah Daud @ ((012-9223277 dan 014-5116766)
untuk butiran lanjut.
* Kelas malam
juga ditawarkan kepada yang berminat * tertakluk kepada terma dan syarat
Kursus-kursus lain yang ditawarkan :
- Pensijilan dan Pelaksanaan GMP (Malaysia Ministry of Health)
- Pensijilan dan Pelaksanaan HACCP (Malaysian Standard)
- Pensijilan dan Pelaksaan HALAL (JAKIM Requirement)
- Kursus Pemeriksaan Premis Makanan / Food Premise Inspection Training (MOH Requirement) ** NEW !!!
- Pengurusan Perniagaan Makanan ** NEW !!! ..Availabale Only at FSC Pantai Timur